DAFTAR AHLI SHAKLEE

Cara  mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee :

 1. Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran ahli sebanyak RM65 sekali seumur hidup, ATAUPUN,
 2. Membuat pembelian pertama kali yang melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma.

Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 910351  sebagai sponsor/upline.

Contact/whatsapp : 013-353 2798 (nazirah)
email : nazirah.abdullah@yahoo.com
YURAN KEAHLIAN SHAKLEE

Pendaftaran ahli ialah RM65 sahaja.
(sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit, member kit mengandungi 1 bag, 1 buku panduan produk and 1 fail maklumat syarikat).

Tambahan RM10 untuk courier/pos laju member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Buat sementara ini, Shaklee AKAN MEMBERI Free Membership sekiranya anda membeli produk melebihi RM650 / 200 points.
  
KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee.

Sekiranya cuma UNTUK makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain atau minimum purchase. ;)

2) Tidak Wajib Membuat Pembelian Setiap Bulan Untuk Maintain Keahlian.

Ya, tak perlu maintain point atau membuat pembelian.

APA YANG PERLU DILAKUKAN SEKIRANYA SAYA MAHU DAFTAR SENDIRI KEAHLIAN DI BRANCH SHAKLEE?

Anda perlukan sponsor/upline iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 910351 sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama dengan saya dan team saya (satu hari nanti kelak) dalam bisnes Shaklee.

3) Harga Ahli Jauh Lebih Murah Dan Menguntungkan!

Anda akan dapat membuat pembelian dengah harga ahli, iaitu lebih kurang pemotongan 20% (boleh email saya untuk mengetahui Price list Shaklee). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Anda boleh menikmati produk Shaklee dengan harga istimewa dan rebate lumayan!

4) Group Kami Membimbing Anda Sehingga Berjaya  Melalui Online COUCHING/ SEMINAR/ CLASS/ GROUPING YANG MENYERONOKKAN!

Kami mempunyai rangkaian perniagaan yg luas dan sudut berkongsi ilmu dan idea sentiasa terbuka untuk anda. Kami akan membimbing anda atas segala persoalan yang dikemukakan. Tips-tips perniagaan serta cara menarik minat pelanggan sehingga menderu datang kepada anda juga disediakan! Rangkaian kami bukan sahaja membimbing serta mendorong rasa ingin Berjaya dalam diri anda, malah kami mengamalkan sistem persaudaraan. Tiada rasa jurang perbezaan, setiap individu bebas berkongsi segala kebaikan bersama.

5) Ranking Muka Pertama Dalam Google Search.

Segala tips untuk mendapat tempat di ranking muka hadapan google seach juga disediakan percuma!

6) Perniagaan Online

Setelah menjadi ahli (menggunakan ID saya 910351 sebagai sponsor/upline, saya akan uruskan segala pendaftaran), anda boleh terus memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di Facebook, Blog atau mana-mana sahaja. Anda juga berpeluang melanjutkan perniagaan online ini ke Indonesia, USA, Taiwan, China, Canada, Mexico.


Jangan berlengah lagi, jika ingin Berjaya dalam perniagaan beserta masih sempat menguruskan rumahtangga dan anak-anak, inilah jawapannya! Sesuai untuk anda yang mementingkan kesihatan keluarga dan ingin membantu meringankan beban keluarga.

Untuk berdaftar & sebarang pertanyaan produk, hubungi :

nazirah abdullah
013-353 2798
nazirah.abdullah@yahoo.com

3 ulasan:

 1. Panduan menjadi ahli baru disertakan sekali ke?

  BalasPadam
 2. ya, panduan dan coaching ada. sama ada melalui online atau hadir ke kelas2 yang disediakan. tak perlu risau, kami akan bimbing anda.

  BalasPadam
 3. salam... boleh tanya apa beza join ngan group ni dengan yg lain..
  boleh ajar mcm mn nk bt online ka nazirah...

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...