Isnin, 24 Jun 2013

VITAMIN KESUBURAN UNTUK LELAKI

Kali ini saya nak terangkan tentang set kesuburan lelaki pula. Oooppss..bukan bermaksud ubat kuat macam kat pasaran tu ye.. jangan la pulak ada yg bertanya pada saya tentang ubat2 kuat ni..serammm makk!

Sebenarnya vitamin kesuburan untuk kaum lelaki ini untuk kesihatan dalaman serta luaran. Yela, lebih specific, untuk mendapatkan zuriat bagi yg sudah lama menantikan cahaya mata. Ia baik untuk kaum lelaki yang mempunyai masalah kesuburan. Oh, bukan salah siapa2 dalam ikhtiar mendapatkan zuriat ini, yang penting suami isteri perlu sepakat dan sama2 berusaha.

Antara masalah yang sering dikaitkan dengan kesuburan lelaki :
  1. testis yang tidak normal.
  2. hormone yang tidak stabil.
  3. teknik hubungan yang tidak berkesan.
  4. pendedahan kepada bahan kimia dan pengambilan ubat-ubatan boleh mengakibatkan kegagalan fungsi testis. 
  5. Masalah psikologi, masalah kesihatan atau stress juga mengganggu penghasilan air mani. 
  6. Gangguan emosi boleh merencatkan penghasilan hormon dan pengaliran darah ke testis. 
  7. Kekurangan sperma yang baik atau tiada sperma.

Di sini saya ingin cadangkan vitamin yang sesuai untuk masalah kesuburan lelaki.

CADANGAN VITAMIN :
  1. ZINK KOMPLEKS - meningkatkan tahap testosteron dan bilangan sperma pada lelaki.
  2. VITAMIN E – membantu meningkatkan pergerakan dan kualiti sperma.
  3. B COMPLEX – Menstabilkan emosi dan tekanan serta memberi tenaga.

Bagaimana ZINK dan VITAMIN E dapat membantu meningkatkan kesuburan lelaki?

ZINK
VITAMIN E
  • Menjaga kesuburan dan system reproduktiviti lelaki.
  • Zink adalah mineral penting untuk fungsi seksual lelaki. Ia terlibat dalam hampir semua fungsi seksual lelaki termasuk metabolisme hormon, pembentukan sperma dan mibiliti sperma.
  • Zink yg terdapat dlm air mani meningkatkan jumlah sperma, pergerakan dan paras testosteron darah.
  • Kekurangan zink merendahkan hormon testosterone dan jumlah sperma yang menyebabkan kurang subur.
  • membantu meningkatkan pergerakan dan kualiti sperma yg membolehkan mudah hamil.
  • Antioksidan yg kuat yg dapat membunuh radikal-radikal bebas yg boleh membuatkan kerosakan dan kecacatan sperma.
  • Kuantiti sperma yang banyak memungkinkan sperma yang baik & berkualiti untuk dihasilkan.
  • Pendek kata, kuantiti sperma banyak, air mani pun banyak.




Boleh juga diambil bersama set kesihatan asas untuk tenaga dan kesihatan menyeluruh :
  1. VITALEA – multivitamin lengkap.
  2. VITAMIN C – meningkatkan imun dan antioksidan yang baik.
  3. ESP – meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita.
ENTRI BERKAITAN :

Berminat dengan pengambilan SET KESUBURAN dan peluang untuk mendapatkan zuriat? Hubungi saya, untuk sebarang order dan konsultasi. konsultasi percuma hanya untuk pembelian eksklusif dari saya ;)

nazirah abdullah
013-353 2798
azrinaz86@yahoo.com


7 ulasan:

  1. Assalamu'alaikum Wrmbth,

    Terima kasih banyak atas perkongsian.

    Vitamin E ni memang bagus untuk lelaki perempuan ek. Harga dia boleh tahan ek.

    Cuma nasib baik boleh pakai lama. suami dan isteri pun sama sama boleh makan

    Dulu ingatkan untuk cantikkan kulit je. Tak sangka ada manfaat lebih untuk orang lelaki

    dan suami.

    Selain kekalkan kesihatan dan awet muda,
    rupa rupanya vitamin e keluaran shaklee ni boleh tambahkan kesuburan orang lelaki. Ada sijil halal kan

    Memang sesuai untuk pasangan yang dah berkahwin tapi masih belum mendapat anak lagi.

    Insyaallah dengan usaha dan tawakal.

    selebihnya serah pada Allah swt

    BalasPadam
  2. HARGA BERAPA ...LETAK SEMUA INFO TAPI HARGA IAITU YG PALING PENTING TAK LETAK ...ADOIIII

    BalasPadam
  3. harga berapa nie.?

    BalasPadam
  4. untuk senarai harga, boleh klik di link di atas SENARAI HARGA atau di sini
    http://qissmemummyhealthy.blogspot.com/p/sekiranya-anda-berminat-untuk.html

    BalasPadam
  5. Adakah set kesuburan lelaki benar2 mujarab..?? Banyak tak lelaki mengguna nya..ada testimo tak..??

    BalasPadam
  6. InsyaAllah. Semua dimulakan dengan usaha. Suami isteri perlu sama-sama usaha. Tentang vitamin kesuburan ini, Pengambilan fullset adalah lebih digalakkan. kerana ia membantu dari dalam untuk memenuhi nutrisi tubuh bagi memudahkan vitamin lain bertindak dengan baik. Pakar perubatan juga mengesyorkan pengambilan vitamin E dan zink untuk masalah kesuburan lelaki.

    BalasPadam
  7. Salam, saya mempunyai produk untuk uji kesuburan lelaki hanya di rumah. Ini dapat menjimatkan masa dan malu untuk ke hospital. Dengan hanya melakukan di rumah, anda dapat tahu keputusan normal atau tidak. Ini penting sebagai persediaan anda untuk rumah tangga anda.

    Sesiapa berminat, boleh wassap saya di 017-6268424 atau bukak blog ini.
    http://www.reichhealthcare.blogspot.com

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...