Rabu, 26 Jun 2013

SUPLEMEN UNTUK BERPUASA - CERGAS BERTENAGA!


Hari ni baru sempat nak cerita tentang suplemen yg baik di kala nak berpuasa ni. almaklumlah, nak cergas bertenaga di siang hari, kerja dan tugasan2 harian lain masih perlu diteruskan. Tiada alasan berpuasa buat kita rasa tak boleh buat kan?

SET MIGHTY 3 GEM ni sesuai untuk seisi keluarga. Sedap, lazat dan memikat. ;) Antara khasiatnya :

  1. memberi tenaga berpanjangan.
  2. memenuhi nutrisi badan agar sihat dan cergas di kala berpuasa.
  3. boost energy bagi yang perlukan tenaga lebih di bulan puasa.
  4. meningkatkan imunisasi tubuh dari serangan penyakit.
  5. anak sihat, cergas dan bertenaga untuk belajar berpuasa.
  6. membantu masalah sembelit.
  7. memberi nutrisi baik dan tenaga untuk untuk ibu yg menyusu.
  8. membantu masalah gastrik.
  9. baik untuk berdiet waktu berbuka tu, menghalang makan terlebih.
  10. ESP bagus untuk pesakit diabetes.

Ha..bagi yg tak sempat nak sahur sebab terlajak tu, (terlajak je tau, bukan saje2 lajak ;p) 
boleh sediakan ESP/MEALSHAKE/PERFORMANCE DRINK ini atau campur ketiga2 sekali. InsyaAllah anda mampu melakukan ibadah puasa dengan baik. 

Oh, jangan lupa Kurma ye, energy booster dan pahala dapat sekali. ;)
























Berminat dengan pengambilan SET CERGAS BERPUASA ini? Hubungi saya, untuk sebarang order dan konsultasi. konsultasi percuma hanya untuk pembelian eksklusif dari saya ;)

nazirah abdullah
013-353 2798
azrinaz86@yahoo.com














Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...