Khamis, 22 November 2012

KULIT LEBIH GEBU, CANTIK & ANJAL DALAM 6 MINGGU


Kenapa saya katakan Shaklee Collagen Powder adalah Collagen Terbaik untuk kulit anda? Sebab ianya memang terbukti berkesan! Kadar penyerapan sehingga ke tahap sellular memang menjadikan kulit 80% lebih gebu, lebih cantik dan lebih segar! Malah anda akan kelihatan awet muda! Tak percaya? Jom baca & lihat sendiri hasilnya!

Pengguna ini berasal dari Brunei Darul Salam. Jauh tu... Beliau telah menggunakan Shaklee collagen powder selama 6 minggu. Collagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, malah lebih kecil dari saiz nanometer tau (nanometer atau picometer - saiz electrons), dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Pengambilan Selepas 6 Minggu Sahaja!

Oleh kerana gambar asal terlalu kecil, saya tulis kembali testimony pengguna ni seperti di bawah :



Gambar kedua-dua ni mmg gambar asli.. tanpa pakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya saya apply foundation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai.. hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih..



Keadaaan semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2. Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih.. tak payah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. By the way, umur sy masih 24 tahun (salam perkenalan.. Sy mama 3 anak kecil. Ramai plak dok pm sy panggil kakak...segan hikhik).



 Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je.Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2, sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini.

~~credit to : vitamin ibu cergas ~~


Yg ni pulak testimony salah sorang ahli Shaklee sendiri :

EMAKKU DAH GILA COLLAGEN!!!


Hahahaha. Memang btol mak saya dh gile collagen. Mak saya umur 59 tahun, dh pencen, dok umah jaga cucu ( bkn anak sy, tp anak kakak).


Mula2 sy kasi die ostematrix, coz katenye nk solat mlm2 lutut sakit, mase tu tak keluar lg Advance Joint Health. Pastu ok dh. Lepas tu katenye takde ke tuk hilang penat mcm spirulina ke.. sy pon kasi die alfalfa.


Lepas tu katenye xde ke yg bole hilangkan pigmentasi, eyebag segala. Kebetulan keluar pulak Collagen. Sebab dulu die pernah mkn imedeen. So die mkn, n alhamdulillah baru seminggu makan collagen powder ni dah nampak kesannya. Tiada lagi eyebag, tiada lagi pigmentasi, tak cepat penat, sendi pon tak sakit dah.


Sekarang tiap bulan die mintak collagen sebab die mkn selang sehari, katenye nk cukupkan 30 hari. Suke ati mak la. Bukan nk riak, tp mak sy memang seorang yg sgt jaga mkn. Air masak adalah temah setia die. Jarang sekali die minum air sejuk atau kordial. Makan pon sikit2 je, mmg mak sy lbh ramping dr sy taww. Sy pon jeles. Now tiap bln mmg die akan request nk collagen lg bile stok dh nk abess.
So mybe u all pon bole bg 1 pd mak korang. Sebagai hadiah pd maktiap bln kan.


 ~~ Credit to : Nurul Radhiah ~~

Jadi, apa tunggu lagi? nak kulit bersih, gebu dan cantik berseri-seri makanlah shaklee collagen powder yang dah tentunya semulajadi, selamat dan berkesan! Mahal? untuk kesan yang hebat dan pelbagai dalam 1 produk, rasanya amatlah berbaloi bukan? oh, jangan lupa contact saya cepat-cepat tau! ;)

nazirah binti abdullah
shaklee independant distributor
whatsapps/msg : 013-3532798
nazirah.abdullah@yahoo.com










Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...