Selasa, 5 Februari 2013

OMEGA GUARD SHAKLEE : TESTIMONIAL SUPPLEMEN UNTUK ANAK ANDA

OMEGA GUARD  Shaklee sememangnya terkenal dgn minyak ikan yang paling tulen dan terbaik di dunia. selain suplemen kesihatan untuk kecerdasan otak, ia juga membantu mengurangkan masalah batuk dan selesema. Ianya selamat diamalkan oleh semua golongan dan digalakkan sekali untuk kanak-kanak 1 tahun ke atas. Kenapa omega guard dan bagaimana ia membantu masalah batuk dan selesema kerana ia mempunyai rasa sensasi panas untuk mencairkan kahak.

Mari kita lihat testimonial seorang ibu tentang akibat amalan omega guard terhadap kesihatan anaknya :

haa..tgk la akibatnya.! Anak puan Nurul ni dulu mudah dapat selesema dan batuk sampai kena ambil nebulizer. after beliau cuba beri anak beliau omega dan mealshake, alhamdulillah, selesema cepat kering dan demam kebah dalam masa yang singkat. yang paling syok, bila beliau rujuk semula kepada doktor, doktor cakap  anaknya tak perlukan nebulizer lg. alhamdulillah.. dengan izin Allah dan yakin dengan usaha yg kita lakukan, Allah beri nikmat yang para ibu amat syukuri.

jom dapatkan OMEGA GUARD hari ini! sebab bulan ni ada promosi beli 6 percuma 1. boleh simpan hingga berbulan lamanya! tak rugi beli..! ;)


Untuk sebarang pertanyaan, pm/whatspp/msg saya d 013-353 2798. Bulan ini merupakan promosi OMEGA GUARD! Jom dapatkan sekarang! Tawaran berbaloi2 untuk anda!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...