Rabu, 12 Disember 2012

TANGANI MASALAH ANAK KERAP DEMAM DAN SELESEMA


Bagi anak-anak yang selalu demam, selsema dan batuk-batuk, pengambilan mealshake adalah pilihan terbaik. Ini kerana, mealshake dibuat khas mengandungi vitamin, mineral dan protein yang diperlukan oleh kanak-kanak. ianya berperisa vanila dan mungkin ada kanak-kanak yg tak berapa suka rasa vanilla ini. Akan tetapi, sebagai ibu bapa, kita perlu kreatif dalam memberi makanan untuk anak-anak kita.

Namun, adalah normal untuk semua individu diserang selsema, batuk atau demam. Alangkan orang dewasa pun mudan terkena jangkitan, inikan pula bayi dan kanak2. Apa yang boleh dilakukan ialah membantu mereka membina sistem ketahanan tubuh yang lebih jitu. Jika boleh, elakkan penggunaan ubat ubatan yang boleh membawa mudharat untuk jangka masa panjang.

Mealshake boleh dicampur dalam minuman seperti jus buah, ribena, yogurt, susu, malah, boleh dicampur dlm makanan....dan ada ibu yg kreatif, mencampurkan mealshake dalam ice cream!!!! anak-anak pasti tidak akan perasan kehadiran mealshake tersebut. Tapi,yang pasti, anak anda akan tetap mendapat khasiatnya.

Bg kanak-kanak yang mempunyai berat yang tidak ideal serta tidak ada selera dengan makanan (sbb mereka terlalu asyik bermain), mealshake adalah salah satu PILIHAN pelengkap buat diri mereka.jom kita lihat terstimoni para ibu sekalian :


menarik kan? anda juga boleh add on OMEGA GUARD kerana ia membantu mencairkan kahak dan sebagai agen pemanas dlm badan.


Untuk sebarang order dan konsultasi, boleh hubungi saya personally. konsultasi percuma hanya untuk pembelian eksklusif dari saya ;)

nazirah abdullah
013-353 2798
azrinaz86@yahoo.com


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...