Isnin, 17 Disember 2012

VITAMIN E-COMPLEX VITAMIN CANTIK!


VITAMIN C SUSTAINED RELEASE BEGITU SUSAH UNTUK DAPATKAN? KENAPA MENGELUH?
JOM DAPATKAN VITAMIN E-COMPLEX YANG TENTUNYA SAMA TANDINGANNYA DENGAN VITA C MALAH LEBIH BAIK UNTUK MENGURANGKAN PARUT!

Vita-E yang famous kini diperkasakan dengan GRAPE SEED EXTRACT! Apa itu GRAPE SEED EXTRACT?

  •  Unsur tumbuhan semulajadi (bioflavonoid) yang menguatkan dan melindungi tisu.
  •    OPC (Oligomerc Procyanidolic Complexes) iaitu unsur aktif ekstrak ini adalah 50X LEBIH KUAT DARI VITAMIN E dan 20X LEBIH KUAT DARI VITAMIN C!
  •      Ekstrak ini bertindak sebagai antioksida, antihistamin, antiradang,  dan anti-alergi.
  •  NMenguatkan saluran darah, penting untuk kecantikan kulit dan membantu dalam peredaran darah.

Kini, vitamin E yang potent dan lengkap berada di Malaysia! Vita-E Shaklee yang terkenal sebagai VITAMIN CINTA adalah pilihan terbaik kerana ia adalah dari sumber semulajadi (jangan gunakan vitamin E yang sintetik ya, kerana hanya akan memberi kesan dengan pengambilan jangka masa panjang) turut mengandungi selenium untuk melengkapkan aktiviti vitamin E dan kini bersama ekstrak biji anggur yang mempunyai kandungan antioksidan yang lebih tinggi dari vitamin E dan C!

PERBEZAAN VITA E SHAKLEE BERBANDING VITAMIN E DI PASARAN

1. Vitamin E Shaklee adalah bersumberkan asli - natural/organic - ia lebih mudah diserap oleh badan berbanding sumber kimia/tiruan 
2. Vitamin E Shaklee terdiri daripada Vitamin E d-alpha tocopherol concentrate and d-alpha tocopheryl acetate - membuktikan ianya from natural source. Untuk info, satu huruf 'l' or 'dl' menunjukkan ia sumber tiruan or kimia - bahaya untuk tubuh anda. (check yours now!)
3. Mengandungi 400IU, lengkap dengan Selenium (as selenium yeast) untuk memastikan penyerapan pada tubuh dengan lebih sempurna.

Jom baca testimoni pelanggan yang berpuas hati! ;)
Dapatkan Vita-E Complex anda sekarang dengan harga yang istimewa hanya dari saya, VITAMIN UNTUK EXTRA SIHAT!.Hantar order anda melalui emel nazirah.abdullah@yahoo.com atau SMS/ Whatsapp saya di 013-353 2798.

Jom dapatkan laju-laju takut nanti habis pulak vitamin E  ni dan terpaksa tunggu berbulan-bulan untuk stok masuk! ;)Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...